Aannemer

Of u bent voor een periode op zoek naar assistentie op de calculatie afdeling?Ā Bouwkundig bureau G. Apeldoorn (BBGA) heeft diverse aannemers en bouwbedrijven ondersteund met het maken van tekeningen, bestekken en begrotingen!

BBGA onderzoekt in een vroeg stadium in overleg met opdrachtgever, aannemer en architect of bouwplannen gerealiseerd kunnen worden. Hierbij wordt gekeken naar het ontwerp, de regelgeving, de bouwmethodiek en de financiƫn. Als de plannen haalbaar zijn en ze doorgang vinden verzorgt BBGA het bouwkundig tekenwerk.

Ook heeft BBGA goede contacten met verschillende overheidsinstanties. Een eventueel vergunningentraject kan hierdoor snel inzichtelijk gemaakt en doorlopen worden.

Maar ook na het verlenen van benodigde vergunningen ondersteunt BBGA aannemers. Het maken van werktekeningen, bouwkundige details, het schrijven van een bestek en het begeleiden van de bouw vallen onder het dienstenpakket van BBGA.

BBGA heeft ervaring met toonaangevende software waaronder Revit, AutoCAD, Vectorworks en Begroot&Bewerk. In overleg verricht BBGA haar werkzaamheden vanuit haar eigen kantoor of op locatie.

Alle adviezen van BBGA hebben een hoog kwaliteitsniveau. Vakkundigheid en duidelijkheid staan altijd centraal.